Over ons


Het Schilderpaleis heeft ruim 15 jaar ervaring in Hoorn. In die tijd hebben wij, zowel bij particulieren als ook bij bedrijven een goede naam en een brede klantenkring opgebouwd. Het Schilderpaleis is een schildersbedrijf dat zich wil onderscheiden door kwaliteitswerk en service, of het nu om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk of verfraaiing gaat, altijd wordt er zorg en aandacht aan uw opdracht besteed. Zowel in de nieuw- en verbouw, als op het gebied van onderhoud hebben we veel ervaring.

 

Landelijke prijs voor Het Schilderpaleis

BERGSCHENHOEK – Sinds 26 maart 2016 mag Het Schilderpaleis zich rekenen tot één van de 25 beste schildersbedrijven van Nederland, aangesloten bij de landelijke Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Hiertoe behoren alleen streng getoetste schildersbedrijven met jarenlange ervaring.

Van circa 1.100 respondenten werd de uitgebreide mening gevraagd over de door hen ingeschakelde erkend Betere Schilder. In het onderzoek werd onder meer gevraagd naar de vakkundigheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid van het schildersbedrijf. Alleen schildersbedrijven met meer dan tien ingevulde klantreviews in 2015 konden meedingen naar de felbegeerde prijs. Het onderzoek werd overigens uitgevoerd door het onafhankelijke en gerenommeerde ‘Klantenvertellen’.3618876_1_org

“Het is dan ook niet zó maar een prijs, het is een hele mooie blijk van waardering van mijn klanten. Daarom ben ik ook enorm trots op deze prestatie,” aldus de kersverse prijswinnaar. “De klanttevredenheidwedstrijd is reeds een jarenlange traditie onder de vele aangesloten schilders, wat de prestaties er alleen maar knapper op maakt,” aldus een woordvoerder van De Betere Schilder.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 450 vakschilders te waarborgen en te controleren.

 


WERKSPOT.nl presenteert de reviewsticker, een jaarlijkse ’APK’ voor vakmannen.

Op deze sticker staat het gemiddelde cijfer van de  vakman, over 2015 een 9,2 . Zo kunnen klanten in 1 oogopslag zien wat voor gemiddelde deze vakman voor zijn vakkennis en kwaliteiten van bestaande klanten heeft ontvangen. Het Schilderpaleis heeft over 2015 voor zijn kwaliteiten en vakkennis een klantenbeoordeling van 9,2 behaald!


Het Schilderpaleis werkt samen met de volgende bedrijven:

 

 

—————————–

Het Schilderpaleis - 06 45142148 - info@hetschilderpaleis.nl - algemene voorwaarden