Monumentaal schilderwerk


MONUMENTAAL SCHILDERWERK

U bent trotse eigenaar van een monumentaal pand of gebouw? Uiteraard wilt u graag dat deze in een goede conditie is en blijft. Het onderhoud, renoveren en restaureren van monumentale panden of gebouwen is specialistenwerk, het vereist kennis, vakmanschap en oog voor detail. Wij zijn een bedrijf die zich veelal bezig houdt met het uitvoeren van onderhoud en restauratie aan dit soort projecten. Het gaat bij monumenten vaak om het maken van een verantwoorde afweging tussen duurzaamheid, esthetische waarde en uitgaven, of het nu om stadse panden, woningen uit de jaren 30, boerderijen, molens, kastelen of kerken betreft.

 

  

 

Hoewel het hoofddoel van het schilderen een beschermende laag is, hebben vele verfkleuren een rijke traditie en zijn hierdoor van historische waarde. Wij werken met traditionele verfkleuren, die gebaseerd zijn op de rijke traditie van het kleurgebruik in Nederland door de jaren heen. We hanteren bij het schilderen de authentieke kleurcombinaties, dit vaak in samenspraak met de desbetreffende gemeente. Met als resultaat dat het monument er perfect uitziet en dankzij zorgvuldig onderhoud voor volgende generaties bewaard blijft.

Het herstellen van een monumentaal pand of gebouw moet aan specifieke wet- en regelgeving voldoen. Als schildersbedrijf houden wij hier uiteraard rekening mee. Wij hebben nauw contact met de gemeenten en kunnen u adviseren over deze wettelijke eisen, subsidie en belastingvoordeel.

 

 

Uw monumentaal schilderwerk is bij Het Schilderpaleis in goede en professionele handen. Ons vaste team met ambachtelijke vaklieden werkt voor verschillende opdrachtgevers zoals particulieren, stichtingen en Verenigingen van Eigenaars (VvE). vakman met hart voor uw huis.
Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie.

 

 

—————————–

Het Schilderpaleis - 06 45142148 - info@hetschilderpaleis.nl - algemene voorwaarden