Portfolio


Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat van het schilderwerk van Het Schilderpaleis aan ons Kapel “Villa Alewijn” in het centrum van Hoorn. De samenwerking met Vincent en Sigma was goed, de informatie vooraf was goed, bovendien was de overlast tijdens de werkzaamheden minimaal. Voor een opdrachtgever is dat laatste toch net zo belangrijk als het eindresultaat; de onderlinge communicatie moet gewoon goed zijn. Ik kan niet anders zeggen dan dat het project uitstekend verlopen is.

Sophia Hoekstra (Hoorn)

 

Prima ervaring, duidelijke afspraken vooraf gemaakt, goed werk geleverd, flexibel en klantvriendelijk. Net en respectvol gedrag.

Martijn (Hoorn)

 

Wilt u onverbiddelijke kwaliteit dan kunt u daarop rekenen bij het Schilderpaleis.
Schilder Vincent is een vakman die van goed werk houdt en een tevreden klant.
Als meerjarige klant kan ik al het schilderwerk aan mijn vrijstaande huis aan hem toevertrouwen en door zijn deskundige, goede werken verkrijg ik bij hem de beste prijs/kwaliteit verhouding in het schilderwerk.

Fam. Kies (Hoorn)

 

We zijn erg tevreden met het schilderwerk van Vincent, incl. het vervangen de delen hout die onderhevig waren aan houtrot. Vincent nam duidelijk de tijd om het geheel goed onder handen te nemen. Wat ook erg fijn is, is dat Vincent duidelijk communiceert en zijn gemaakte afspraken nakomt. We zullen Vincent zeker aan anderen aanbevelen.

Fam. Nolten (Hoogkarspel)

 

Vincent is een vriendelijke en flexibele schilder, die erg goed rekening houdt met de wensen van de klant. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen in de toekomst zeker weer een beroep op hem doen.

Fam. de Wolff (Hoogkarspel)

 

 

Vincent is en zeer prettige vakman en persoon die meedenkt met de klant van voor de offerte t/m het opleveren. De klus pakte iets anders uit dan in eerste instantie hier op werkspot omschreven, maar Vincent heeft het tot ons uiterste tevredenheid opgepakt en uitgewerkt. Prachtig resultaat, schoon en netjes gewerkt en uiterst vriendelijk. Hopelijk tot over een aantal jaren als het schilderwerk weer aan een opfrisbeurt zal toe zijn.

Fam. Oud (Grootebroek)

 

 

Werkelijk grote klasse! De opdracht is uitstekend uitgevoerd.

De afspraak was dat met mijn materiaal gewerkt zou worden echter op sommige stukken heeft Vincent het afgemaakt met eigen verf omdat dit een beter eindresultaat gaf zonder van de oorspronkelijke offerte af te wijken. Dat is volgens mij typerend voor een vakman met hart voor zijn werk! Een keer terugkomen omdat het weer het werk nadelig had beïnvloed was ook geen enkel probleem.

Ik raad deze vakman een ieder van harte aan.

Olaf en Jeanine (Hoorn)

 

 

Wij hebben zeer goede ervaringen overgehouden aan de schilderwerkzaamheden die door Vincent zijn uitgevoerd. De kast en commode zien er weer tiptop uit. Er waren wat problemen ontstaan wat betreft de binding van de grondverf, dit werd goed door Vincent opgelost.

Dhr. Migchelsen (Amsterdam)

 

 

Vincent is een goede vakman, hij denkt met je mee, en voert het werk netjes uit. Het schilderwerk werd vooraf grondig geschuurd, slechte plekken in het hout hier en daar werden op eigen initiatief gerepareerd en alles is netjes afgelakt. Vincent is vrolijk, maar niet aanwezig, je kunt hem goed rondom huis hebben. We hadden een paar kleine puntjes waar we wat minder tevreden over waren: vanwege de grootte van de klus had hij hulp gevraagd van iemand die toch net iets minder secuur was dan hijzelf, en dat was hier en daar te zien. Deze punten heeft hij alsnog zonder morren verholpen, je merkt dat hij graag goed werk wil afleveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

Fam. Kruse (Blokker)

 

 

Nadat het Schilderpaleis onze dakkapellen een paar jaar geleden al naar volle tevredenheid had geschilderd hebben wij hem ook gevraagd een offerte te maken voor het hele huis. Deze offerte was voor ons aanleiding om de klus ook nu weer aan het Schilderpaleis te gunnen. Het eindresultaat is zoals volgens mij op de foto’s te zien is prachtig geworden. Vincent, van het Schilderpaleis hield ons steeds goed op de hoogte van zijn uitvoeringsplan en heeft zich moeiteloos aangepast aan de minder strakke planningen van enkele andere door ons ingehuurde werklui die met andere werkzaamheden voor zijn voeten hebben gelopen. Vincent is overigens niet alleen goed met huisdieren zoals iemand eerder opmerkte maar ook kindvriendelijk. Onze dochter (20 maanden) heeft het nog over de slider.

Fam. Knol (Nibbixwoud)

 

 

Het schilderwerk van onze woning in het centrum van Hoorn was hard nodig toe aan een goede schilderbeurt, het zag er zeer slecht uit. Op veel plaatsen was het zo slecht dat er grondig door een professionele schilder gekeken moest worden. Wij zijn heel erg blij dat we Het Schilderpaleis hebben aangenomen om dit voor ons te bekijken. Vincent, van Het Schilderpaleis is een zeer vriendelijke en professionele schilder die weet wat vakmanschap is, dit heeft hij duidelijk laten zien. We zijn uiterst tevreden met het eindresultaat en vinden Vincent en betrouwbare en goede vakman!

Fam. Ruhl (Hoorn)

 

 

Vincent heeft ons mooie pandje heel netjes geschilderd. Ziet er weer als een plaatje uit en wij vinden hem een nette en betrouwbare schilder.

Fam. Leeninga (Enkhuizen)

 

 

Vincent Vrauwdeunt van Het Schilderpaleis is in Heerhugowaard langs gekomen om te behangen. Ik heb strepen behang genomen wat zeer prijzig was, ik ben dan ook blij dat Vincent dit er knap heeft opgekregen. Vincent is een gezellige en harde werker die ik vaker zal vragen om schilderwerk. Ik ben in contact gekomen met Het Schilderpaleis via werkspot.nl

Lia (Heerhugowaard)

 

 

Sander en Vincent zijn in januari 2012 bij mij aan het schilderen geweest. Ze hebben de gehele woonkamer voorzien van sauswerk.

Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Bianca en Tom (Avenhorn)

 

 

In de zomer van 2011 hebben Vincent en Sander ons monumentaal pand in de binnenstad van Hoorn onderhanden genomen door een goede schilderbeurt. De voorbereiding, planning en uitvoering zijn soepel en professioneel verlopen en kan zeggen dat het echte vakmannen zijn!  Het pand ziet er weer geweldig uit.

Wat ik zelf belangrijk vindt is de communicatie van het begin tot het einde.  Meer dan lof hierover..

Dhr. van Vliet (Hoorn)

 

 

Zeer goed te spreken over Het Schilderpaleis. Ons huis aan de buitenkant geschilderd. Ondanks dat het er erg slecht uitzag en er veel rotte plekken aanwezig waren hebben ze er iets heel moois van gemaakt.
Ze kwamen een aantal dagen later dan gepland,maar hebben uiteindelijk veel goeds achter gelaten.
We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor de winter om de binnenboel te komen sausen…

Peter K. (Monnickendam)

 

 

Wij werden gevraagd om iets over het schilderpaleis te vertellen en wat wij van hun werk vinden:

We zijn zeer tevreden over het werk wat er bij ons gedaan is. De hal is grondig aangepakt, wat echt nodig was! Wij zijn blij met het eindresultaat en de werkwijze van Het Schilderpaleis. Hopelijk gaan ze volgend jaar net zo mooi de buitenboel schilderen.

Sanne Groot (Hoorn)

 

 

—————————–

Het Schilderpaleis - 06 45142148 - info@hetschilderpaleis.nl - algemene voorwaarden